Wie zijn wij

pavona klein

 

 

 

Pavona staat voor ‘Passie voor Natuurlijk’.

Mijn naam is Edwina Feenstra, samen met mijn man en 3 jongens wonen wij in het Friese Harkema. In het dagelijks leven werk ik 2 dagen in het basisonderwijs wat ik combineer met mijn grote passie: Pavona.

In 2016 heb ik de stoute schoenen aangetrokken, althans voor mij was het best een beetje buiten mijn comfort zone. Ik heb mij toen namelijk ingeschreven bij de kamer van koophandel met: Pavona.
De naam Pavona staat voor: Passie voor Natuurlijk, wat voor mij een perfecte (en beknopte) omschrijving is van de webshop. 

Toen ik namelijk zwanger was van onze tweede zoon gingen mijn ogen ineens open, figuurlijk natuurlijk.. Ik realiseerde me hoe bijzonder het menselijk lichaam en zijn werking is. Maar ook vooral hoe zwaar wij ons lichaam, vaak onbedoeld, belasten met schadelijke stoffen. 
Ik begon me te verdiepen in alle verzorgingsproducten en make up die ik dagelijks gebruikt en schrok enorm. Wat een rotzooi liet ik mijn lijf absorberen, want ongeveer 60 % van wat je op je huid smeert wordt opgenomen en komt ‘in je lijf’ terecht. 
Ik heb heel rigoureus het roer omgegooid en in 1x al mijn producten weggegooid, nooit meer wilde ik dat op mijn huid. Ik heb eerst geïnvesteerd allerlei basic producten met alleen natuurlijke ingrediënten. Er ging een wereld voor me open, want wat zijn er veel mooie, natuurlijke producten te koop!

We gebruiken tegenwoordig veel cosmetica, voor dagelijkse reiniging en verzorging, voor ontspanning of om jezelf nog mooier te maken. Helaas worden er door de reguliere cosmetica industrie ingrediënten gebruikt, die niets met de natuur te maken hebben en helemaal niet goed zijn voor je lichaam. Maar gelukkig kun jij er zelf voor kiezen om producten te gebruiken die zijn gemaakt van ingrediënten uit de natuur, in plaats van synthetische ingrediënten die de mens zelf fabriceert.

Na een tijdje werd mijn passie voor deze mooie producten alleen maar groter, iets wat ik dolgraag met meer mensen wilde gaan delen.  Mijn Passie voor Natuurlijk deel ik graag met jou, in de webshop vind je natuurlijke, duurzame, eerlijke producten.

Dus kies er vandaag voor om niet langer reguliere cosmetica te gebruiken en daarmee je lichaam te vervuilen… Kies bewust en ga voor natuurlijke producten en laat je verrassen door ons assortiment. 

Veel plezier in de webshop!

Liefs,

 

Edwina

Edwina-webshop-pavona

 

 

 

Pavona
de Singel 7
9281 LJ Harkema
Email: info@pavona.nl
Telefoon: 0622462732
KVK 66168732

btw-id NL001435074B54
Bank NL72RABO03113305