Wie zijn wij

pavona klein

Pavona staat voor ‘Passie voor Natuurlijk’.

Mijn naam is Edwina Feenstra, in september 2016 heb ik de webshop opgericht. In het dagelijks leven werk ik  enkele dagen in het basisonderwijs en geniet ik bovenal van mijn jonge gezin. Tijdens de zwangerschap van mijn tweede zoon kwam bij mij het besef pas echt goed binnen, ik moet goed voor mijn lijf zorgen,. Ik begfoto Edwinaon me te verdiepen in alle producten die ik dagelijks gebruikte en schrok enorm! Wat een rotzooi liet ik mijn lijf, als het ware, absorberen. Daardoor heb ik het roer compleet omgegooid en heb voor alles een natuurlijk alternatief gezocht, dat bleek zo leuk dat ik die passie graag met jullie wil delen!

De natuur is prachtig en voorziet ons vol op van mogelijkheden om te genieten, maar ook van mogelijkheden om onszelf te verzorgen.
Het is mijn passie om zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven qua producten, de natuur biedt ons zoveel rijke, werkzame ingrediënten voor cosmetica. Die passie wil ik graag overbrengen op een breder publiek, dat mensen weten dat er ook producten te koop zijn zonder schadelijke stoffen.
Want het gaat om je lijf, dat wil je gezond houden en dat je dat niet alleen met goede voeding doet, maar ook met goede producten begint gelukkig steeds meer algemeen besef te worden.

We gebruiken tegenwoordig veel cosmetica, voor dagelijkse reiniging en verzorging, voor ontspanning of om jezelf nog mooier te maken. Helaas worden er door de reguliere cosmetica industrie ingrediënten gebruikt, die niets met de natuur te maken hebben en helemaal niet goed zijn voor je lichaam. Maar gelukkig kunnen wij er zelf voor kiezen om producten te gebruiken die zijn gemaakt van ingrediënten uit de natuur, in plaats van chemische ingrediënten die de mens zelf fabriceert.

Bij Pavona verkopen we alleen producten met natuurlijke ingrediënten die toch minstens zo fijn zijn als de producten die je mogelijk gewend was!

Veel plezier in de webwinkel!

Liefs,

 

Edwina

 

Pavona
de Singel 7
9281 LJ Harkema
Email: info@pavona.nl
Telefoon: 0622462732
KVK 66168732

BTW 107193607B01
Bank NL72RABO03113305