Wie zijn wij

pavona klein

 

 

 

Pavona staat voor ‘Passie voor Natuurlijk’.

 

Mijn naam is Edwina Feenstra, in september 2016 ben ik met deze webshop gestart. In het dagelijks leven werk ik enkele dagen in het basisonderwijs en geniet ik bovenal van mijn jonge gezin.

Tijdens de zwangerschap van mijn tweede zoon kwam bij mij heel sterk het besef, ik moet goed voor mijn lijf zorgen! Ik begon me te verdiepen in alle producten die ik dagelijks gebruikte en schrok enorm! Wat een rotzooi liet ik mijn lijf, als het ware, absorberen. Daardoor heb ik het roer compleet omgegooid en heb voor alles een natuurlijk alternatief gezocht, dat bleek zo leuk dat ik die passie graag met jullie wil delen!

De natuur is prachtig en voorziet ons vol op van mogelijkheden om te genieten, maar ook van mogelijkheden om onszelf te verzorgen.
Het is mijn passie om zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven qua producten, de natuur biedt ons zoveel rijke, werkzame ingrediënten voor cosmetica. Die passie wil ik graag overbrengen op een breder publiek, stop met het gebruik van schadelijke synthetische crèmes en make up, want het gaat om je lijf! Synthetische crèmes worden volgestopt met conserveringsmiddelen en microplastics, die je huid mooier doen lijken, maar in wezen alleen je lichaam vervuilen. Je lijf wil je gezond houden en dat je dat niet alleen met goede voeding doet, maar ook met goede verzorgingsproducten begint gelukkig steeds meer algemeen besef te worden.

We gebruiken tegenwoordig veel cosmetica, voor dagelijkse reiniging en verzorging, voor ontspanning of om jezelf nog mooier te maken. Helaas worden er door de reguliere cosmetica industrie ingrediënten gebruikt, die niets met de natuur te maken hebben en helemaal niet goed zijn voor je lichaam. Maar gelukkig kun jij er zelf voor kiezen om producten te gebruiken die zijn gemaakt van ingrediënten uit de natuur, in plaats van synthetische ingrediënten die de mens zelf fabriceert.

Dus kies er vandaag voor om niet langer reguliere cosmetica te gebruiken en daarmee je lichaam te vervuilen… Kies bewust en ga voor natuurlijke producten en laat je verrassen door ons assortiment. 

Veel plezier in de webshop!

Liefs,

 

Edwina

foto Edwina

 

Pavona
de Singel 7
9281 LJ Harkema
Email: info@pavona.nl
Telefoon: 0622462732
KVK 66168732

btw-id NL001435074B54
Bank NL72RABO03113305