Pavona – passie voor natuurlijk

Pavona staat voor Passie voor Natuurlijk, onze missie is om te zorgen dat natuurlijke verzorgingsproducten en make-up de standaard worden in Nederland.
Wij verkopen alleen verzorgingsproducten en make up met 100% natuurlijke en zoveel mogelijk biologische ingrediënten. 
Op deze pagina vind je de merken natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica die wij verkopen.

PuroBio make up

De make up van PuroBio is 100% natuurlijk, met biologische ingrediënten. PuroBio wordt geproduceerd in Italië en is, op enkele producten na, helemaal geschikt voor veganisten. 

UOGA UOGA minerale make up

De minerale make up van UOGA UOGA wordt geproduceerd in Letland en is 100% natuurlijk. UOGA UOGA heeft behalve minerale foundation-, blush- en oogschaduwpoeders ook prachtige lipsticks, lipgloss, concealers, eyeliner, brushes en mascara.

Odylique

De 100% natuurlijke verzorgingsproducten van Odylique worden geproduceerd in Groot Brittannië. Deze biologische producten zijn glutenvrij, grotendeels veganistisch  en geschikt voor de (zeer) gevoelige huid.

Ava natural skin care

De 100% natuurlijke verzorgingsproducten van AVA natural skin care worden geproduceerd in Nederland. Deze gezichtscrème en handcrème bevatten alleen de beste ingrediënten die echt werken voor je huid. 

Flow Cosmetics

De 100% natuurlijk verzorgingsproducten van Flow Cosmetics worden geproduceerd in Finland. Met heel veel liefde voor werkzame biologische ingrediënten en met zero waste verpakkingen. Flow Cosmetics heeft onder andere een uitgebreide collectie shampoo bars.

We love the planet

We love the planet heeft een prachtige collectie met 100% natuurlijke deodorant in een blikje of kartonnen koker.

Bubbles bodycare

Verzorgingsproducten voor kinderen met een heerlijke fruitige geur. De producten van Bubbles worden geproduceerd in Nederland en zijn 100% natuurlijk en helpen je om je kind er bewust van te maken wat er gebeurt met het water wat door het afvoerputje spoelt. 

La Fare 1789

Deze producten worden geproduceerd in Frankrijk en hebben minimaal 99% natuurlijke ingrediënten. La Fare 1789 heeft zowel reinigingsproducten als verzorgende crèmes in het assortiment. 

Urtekram

De producten van Urtekram komen uit Denemarken en zijn 100% natuurlijk. De verpakkingen van Urtekram zijn gemaakt van (plantaardig) suikerriet en dus niet (meer) van plastic. 

Werfzeep

De producten van Werfzeep worden gemaakt in een ambachtelijke biologische zeepziederij in Utrecht. De zepen zijn plantaardig, palmolievrij en met heel veel liefde gemaakt. 

Bio Happy

De douchegels en bodylotions van Bio Happy zijn lekker fris van geur. De producten van Bio Happy worden geproduceerd in Italië en zijn 100% natuurlijk.

Nordics

De gebitsverzorgingsproducten van Nordics zijn 100% natuurlijk  en geschikt voor veganisten.

Alphanova Sun

De zonbeschermingsproducten van Alphanova zijn 100% natuurlijk en beschermen de huid door middel van minerale filters tegen de zon. 

Denttabs

De in Duitsland geproduceerde tabletjes zijn een geweldig alternatief voor ‘gewone’ tandpasta. Denttabs zijn geschikt voor veganisten en zero waste verpakt.

Anaé

De wasbare wattenschijfjes van Anaé zijn de perfecte manier om afval te reduceren. Deze herbruikbare wattenschijfjes gaan gewoon in de wasmachine en kunnen bijna oneindig worden hergebruikt. Zero waste. 

hydrophil-red

Hydrophil

De producten van Hydrophil zijn gemaakt van duurzaam bamboe, door bamboe te gebruik reduceren we de hoeveelheid wegwerpplastic.
Hydrophil heeft tandenborstels en wattenstaafjes in het assortiment.

Ladycup

De Ladycup biedt een duurzaam alternatief voor wegwerp menstruatieproducten. De Ladycup is een cupje gemaakt van siliconen wat menstruatiebloed kan opvangen.

Weleda

Bij Pavona hebben we de gebitsverzorgingsproducten van Weleda in ons assortiment. 

KORENTO

Korento is onderdeel van Flow Cosmetics en bevat een lijn hoogwaardige make up. Met deze natuurlijke make up creëer je een perfecte natuurlijke look. 

kaerel-skin-care-sfeer

Kaerel skin care

Kaerel skin care, stoere verzorgingsproducten voor mannen. 
Crap free. Natuurlijk. No nonsens.

rainbow-aloecare-producten

Rainbow aloecare

Huidverzorging op basis van pure biologische aloe vera.

Bee Honest 

Natuurlijke en biologische verzorgingsproducten geïnspireerd op de bij. De producten van Bee Honest zijn behalve heel verzorgend ook heel voordelig geprijsd.

blacktree-naturals-giftset-startset-40gr-soap-bar

Blacktree Naturals

De heerlijke, verzorgende 100% natuurlijke olijfzepen van Blacktree zijn een weldaad voor de (gevoelige) huid. 

Balm_Balm_header_

Balm Balm

100% natuurlijke verzorging met verzorgende oliën in prachtige glazen verpakkingen.