Top 10 favoriete make-up

mijn-top-10-favoriete-make-up-juli-2020

Top 10 favoriete make-up
juli 2020

Vandaag vertel ik jullie wat op dit moment, in willekeurige volgorde, mijn 10 favoriete producten (uit de categorie make-up) zijn. Ik houd niet van verspillen, dus ik maak mijn producten graag op. Mijn voorraadkasten staan vol make-up, maar mijn eigen gebruiksvoorraad is redelijk klein. Ik heb mijn 10 grootste favorieten (die ik vrijwel dagelijks gebruik) voor je genoteerd in een top 10.

 1. Concealer – UOGA UOGA agent 003 €12,99
  Om even wat oneffenheden of wallen weg te werken gebruik ik graag de mineral concealer stick van UOGA UOGA. Deze concealer is lekker romig en geeft een mooie dekking en kruipt (bij mij althans) niet in fijne lijntjes. Ik breng dit, uit gemak, vaak gewoon aan met mijn vingertoppen. Het geeft mijn gezicht net even een frissere uitstraling. 
 2. Foundation – Korento perfecting mineral base foundation €34,95
  Ik ben al heel lang groot fan van minerale poeder foundation en heb jarenlang de foundation van UOGA UOGA gebruikt. Daar was en ben ik enorm groot fan van, ik kan hem absoluut iedereen aanraden. Maar… wanneer je soms denkt dat een product niet te overtreffen is wordt toch het tegendeel bewezen. De producten van Korento hebben wij sinds kort ook in ons assortiment , uiteraard heb ik deze getest… En ik vind de perfecting mineral base foundation van Korento echt fantastisch! Het brengt zo mooi aan, is nog zuiniger in gebruik (in mijn geval althans) en geeft een mooie langdurige dekking. I love it!
  Ik breng de foundation aan met de
  foundation brush van UOGA UOGA, maar je kunt ook kiezen voor een Kabuki brush (zoals PuroBIO brush 03).
 3. Eyeliner – PuroBIO vloeibare eyeliner met brush tip €9,80
  Ik houd echt van een (zichtbaar) lijntje op mijn bovenste ooglid. Ik gebruik daarvoor heel graag de PuroBIO vloeibare eyeliner met brush tip, dus een borsteltje, hij is ook verkrijgbaar ‘felt tip’ dus een vilten applicator (hiermee wordt de lijn iets opvallender). Deze eyeliner heeft een mooi zwart pigment en blijft de hele dag goed zitten, need I say more?
 4. Kohlpotlood – Odylique eyeliner black €13,50
  Als ik snel moet wil ik dit kohlpotloodje nog wel eens gebruiken als eyeliner voor het bovenste ooglid (maar als ik er zo over nadenk geloof ik niet eens dat het aanbrengen perse sneller gaat). Maar doorgaans gebruik hem vooral om langs mijn onderste wimperrand een subtiel lijntje aan te zetten. Simpel en doeltreffend, dit potlood heeft een fijne romige textuur en een mooi pigment, dus ik gebruik hem erg graag. 
 5. Mascara – Odylique mineral black mascara €€19,00
  Deze mascara hebben we nog niet zo lang in de webshop, maar oh boy wat ben ik blij met deze! Waar ik bij het gebruik van natuurlijke mascara altijd nog wel een beetje last had van vlekken van de mascara bij vochtig weer of tranen, is deze echt heel smudgeproof! Hij heeft al heel veel regenbuien doorstaan, en tranen (doorgaans van het lachen, dan maak ik er echt een waterdal van) zijn ook echt geen probleem. Deze mascara doorstaat mijn hele dag, zonder af te geven op mijn huid of te brokkelen aan het eind van de dag.
  En minstens zo belangrijk, de mascara geeft mijn wimpers een mooi volume en een intens zwarte kleur.
 6. Wenkbrauwen – UOGA UOGA mineral eyeshadow kleur: 714 smiling deer €14,30
  Ik gebruik om mijn wenkbrauwen aan te zetten graag het oogschadwpoeder van UOGA UOGA, de bruine tinten zijn mat waardoor ze heel goed werken als poeder voor de wenkbrauwen. Ik breng dit graag aan met de eyebrowbrush van UOGA UOGA, hiermee is het aanbrengen echt een fluitje van een cent.
 7. Oogschaduw – UOGA UOGA mineral eyeshadow €14,30
  Ik ben dol op heel veel kleurtjes, maar kies toch vaak voor de lichte bruintinten om mijn ogen subtiel op te maken. De kleur 724 just one sip gebruik ik ook graag, juist omdat de rode kleur mijn groene ogen mooi accentueert.
  Deze oogschaduw is in poedervorm, dat brengt heel fijn aan met een kwastje zoals de eye shadow brush van UOGA UOGA. 
 8. Lippen – PuroBIO lipstick 02 €11,80
  Ik heb 2 favorieten, de eerste is (sinds jaar en dag) PuroBIO lipstick 02, zo’n mooie subtiele, glanzende lipstick die echt een prachtige kleur afgeeft. Mijn lippen voelen zacht en verzorgd door deze lipstick, echt mijn all time favorite.
 9. Lippen / blush – Korento Lip & Cheek rosehip €33,95
  Ik ben niet zo goed met poederblush, op de een of andere manier krijg ik daarmee altijd alleen een ‘oververhitte kabouter-look’ voor elkaar, dus hulde voor de dames die daar een prachtige blos mee kunnen creëren. Wat voor mij echt een uitkomst is is de lip & cheek van Korento, een prachtige verzorgende lipstick (in een potje), die je ook als blush kunt gebruiken. De kleuren zijn mooi en subtiel, terwijl je echt voelt dat je lippen verzorgt worden.
 10. Wenkbrauwen – Purobio wenkbrauwpotlood €6,80
  Ik gebruik bij voorkeur het eyeshadow powder van UOGA UOGA voor mijn wenkbrauwen, maar toch gebruik ik ook heel vaak het wenkbrauwpotlood van PuroBIO ( dat kan je overigens ook gewoon als eyeliner gebruiken). Ik gebruik dit potloodje om even wat strakke lijnen te zetten. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.