Levertijd en verzendkosten

Wij doen uiterst zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Je kunt tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke dag je graag je bestelling zou ontvangen, wij doen dan ons uiterste best om jouw bestelling op de gekozen dag af te leveren. Wanneer je echter producten hebt nabesteld (dit zie je tijdens het bestellen, maar ook op je bestelbevestiging) dan kunnen wij waarschijnlijk de gekozen leverdatum niet nakomen. In dit geval krijg je altijd via de email een persoonlijk bericht over de status van je bestelling en de verwachte levering.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 4,- voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 7,95 voor bestellingen onder de € 40,-
Wij betalen de verzendkosten voor bestellingen boven de €40,- dus gratis verzending voor bestellingen vanaf € 40,-
Bestellingen naar België zijn €9,50
Wanneer je er voor kiest om je bestelling bij ons af te halen is dat uiteraard ook gratis. (Je krijgt via de email een afhaalbericht)

Bij afhalen kun je vaak de volgende werkdag, op afspraak je pakketje bij ons ophalen. Je krijgt via de mail (of wanneer je voorkeur hebt voor whatsapp, zet dat dan even in de opmerkingen bij het afrekenen) een bericht van ons wanneer je je pakketje kunt komen ophalen, dit gaat uiteraard in overleg.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, maar doen wij ons uiterste best om dit zo snel mogelijk te laten verlopen.

Tijdens drukke periodes, zoals de decembermaand is het raadzaam om bestellingen op tijd te doen, vanwege vertragingen die vaak optreden bij de bezorgdiensten in deze periode.