Levertijd en verzendkosten

Wij doen uiterst zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Je kunt tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke dag je graag je bestelling zou ontvangen, wij doen dan ons uiterste best om jouw bestelling op de gekozen dag af te leveren. Wanneer je echter producten hebt nabesteld (dit zie je tijdens het bestellen, maar ook op je bestelbevestiging) dan kunnen wij waarschijnlijk de gekozen leverdatum niet nakomen. In dit geval krijg je altijd via de email een persoonlijk bericht over de status van je bestelling en de verwachte levering.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€3,50 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,50 voor bestellingen onder de € 60,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 60,-
Wanneer je er voor kiest om je bestelling bij ons af te halen is dat uiteraard ook gratis. (Je krijgt via de email een afhaalbericht)

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, maar doen wij ons uiterste best om dit zo snel mogelijk te laten verlopen.

Tijdens drukke periodes, zoals de decembermaand is het raadzaam om bestellingen op tijd te doen, vanwege vertragingen die vaak optreden bij de bezorgdiensten in deze periode.