Herroeping

Het kan natuurlijk zo zijn dat je de producten die je gekocht hebt toch niet wilt gaan gebruiken. In dat geval heb je het recht om tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling, deze (zonder opgave van reden) te annuleren.

Na je annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product/ de producten retour te sturen.
Je dient de producten ongebruikt, in de originele, onaangebroken verpakking retour te sturen. Om hygiënische redenen kunnen producten die zijn aangebroken niet retour worden gestuurd, de verzegeling mag niet verbroken zijn. Wanneer de producten zijn aangebroken is het herroepingsrecht niet van toepassing.

Wanneer je het product/ de producten retour hebt gestuurd en deze is/zijn in goede orde ontvangen, krijg je een bevestiging en ontvang je binnen 7 dagen je geld retour.
Indien je je gehele bestelling retourneert ontvang je ook de verzendkosten van je bestelling retour. Alleen de verzendkosten voor het retour naar Pavona komen voor jouw eigen rekening.
Indien je een deel van een bestelling retourneert wordt je aankoop herberekend naar de prijs van het deel van de order dat je houdt. Het is hierdoor mogelijk dat je recht hebt op minder korting, waardoor de terugbetaling lager is dan de losse prijs van de geretourneerde producten.

 Zodra wij de artikelen in goede staat hebben ontvangen, ontvang je hier van ons een bevestiging van. Je krijgt dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 7 dagen, je geld terug gestort inclusief gemaakte verzendkosten (indien je alles retourneert). Alleen de verzendkosten voor het retour sturen van de producten komen voor eigen rekening.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht dien je ons hiervan via e-mail (info@pavona.nl) of het contactformulier op de hoogte te stellen. Vermeld hierbij je ordernummer, rekeningnummer en wat je wilt retourneren. Je mag hierbij uiteraard een reden opgeven, dat is echter niet verplicht.

Het retouradres is:

Pavona
De Singel 7
9281 LJ Harkema