Betaalmethodes

Je kunt bij ons je bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. De betaalmethode, die zorgt voor een directe betaling (zonder een verwerkingsperiode), is snel, vertrouwd en veilig. Deelnemende banken zijn: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank, RegioBank en Van Lanschot Bankiers. 

PayPal is een wereldwijd online betaalsysteem waarbij enkel een e-mailadres nodig is voor het verrichten van betalingen. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. PayPal is een veilige, beschermde en gemakkelijke betaalmethode. 

Bancontact is de meest populaire betaalmethode van België. Betalingen via Bancontact worden snel en veilig verwerkt. De klant vult zijn gegevens in en voltooit de bestelling.

Klarna is een methode voor achteraf betalen. Bij de eerste bestelling met Klarna maak je een account aan. Bij een terugkerende bestelling hoef je alleen emailadres, telefoonnummer en geboortedatum in te vullen. Als de bestelling is voltooid krijg je van Klarna een betaalverzoek via de email.